Κωνσταντινίδης: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

bet365

Ο προπονητής του Ρεθύμνου μίλησε για την αναμέτρηση με την Κύμη για τη 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι στόχος είναι να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο θεσμό.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Τόνι Κωνσταντινίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου για το Κύπελλο Ελλάδας και το στόχο της ομάδας του στο θεσμό για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη:

-Για το θεσμό του Κυπέλλου: «Φυσικά και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Επίσης ένας από τους λόγους που εγώ το επιζητώ αυτό ως προπονητής είναι ότι όλα τα παιχνίδια μας είναι εκτός έδρας στο Κύπελλο και ένας από τους φετινούς στόχους είναι να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τις ομάδες και εκτός των «τειχών». Να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα να το κάνουμε αυτό και να αφήσουμε την περσινή χρονιά πίσω μας, όσον αφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, που ο απολογισμός δεν ήταν θετικός. Το Κύπελλο είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για αυτό το στόχο από τη στιγμή που όλα μας τα παιχνίδια δυστυχώς είναι εκτός έδρας. Παίξαμε με Λευκάδα την προηγούμενη Τετάρτη, με την Κύμη αγωνιζόμαστε τώρα και αν περάσουμε θα ταξιδέψουμε ως τη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο, ενώ αν φτάσουμε στα προημιτελικά θα αγωνιστούμε στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη».

-Για τον αγώνα απέναντι στην Κύμη: «Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Θα κοντραριστούν δύο ομάδες της Basket League. Η Κύμη είναι «νεοφώτιστη» ομάδα αλλά διαθέτει πάρα πολύ καλό ρόστερ με πολύ ποιότητα σε ατομικό επίπεδο. Είναι ένα πολύ καλό τεστ να δούμε πως αντιδρούμε εκτός έδρας με ομάδες Α1. Μέχρι στιγμής δοκιμαστήκαμε μόνο στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Τα δύο επόμενα φιλικά ήταν με ΠΑΟΚ και Απόλλων στην έδρα μας. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε και για ψυχολογικούς λόγους και για τους λόγους που προανέφερα. Προετοιμαστήκαμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε και θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με απώτερο στόχο να το κερδίσουμε».

Με τη σειρά του, μίλησε και ο παίκτης της ομάδας του Ρεθύμνου, Ρόμπερτ Άρνολντ, σχολιάζοντας: «Το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στην Κύμη. Αυτό ισχύει για όλους τους αντιπάλους που παίζουν στην Basket League. Είναι ένα δύσκολο τεστ και θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί σε άμυνα και επίθεση. Η Κύμη είναι μία πολύ καλή ομάδα και διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Φυσικά, στόχος μας είναι η νίκη, να προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα