Ανακοίνωσε τον Μουράτο το Ψυχικό

Ανακοίνωσε τον Μουράτο το Ψυχικό

Αλέξανδρος Καραλής
Ανακοίνωσε τον Μουράτο το Ψυχικό

bet365

Στην Α2 ανδρών και την ομάδα του Ψυχικού θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, για έναν χρόνο ο Βασίλης Μουράτος, προκειμένου να πάρει συμμετοχές.

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να δανείσουν τον νεαρό γκαρντ, πολλές ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο, το Ψυχικό κέρδισε την κούρσα και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βασίλη Μουράτου για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ψυχικού:

«Η διοίκηση της Α.Ε.Ψυχικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Μουράτου από τον Ολυμπιακό, υπό την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο 19χρονος γκαρντ που φορούσε τις δύο τελευταίες σεζόν την “ερυθρόλευκη” φανέλα, έκανε τα πρώτα του στους Αγίους Αναργύρους. Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική U18 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015, το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική U16 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013 και την 4η θέση με την U19 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα