ΛεΜπρόν: «Προσωπικός μου στόχος να φτάσω τον Τζόρνταν»

ΛεΜπρόν: «Προσωπικός μου στόχος να φτάσω τον Τζόρνταν»

Αλέξανδρος Καραλής
ΛεΜπρόν: «Προσωπικός μου στόχος να φτάσω τον Τζόρνταν»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται για μια ακόμη σεζόν στο NBA, που θα τον βρει να υπερασπίζεται το «στέμμα» του πρωταθλητή, με τον ίδιο να αποκαλύπτι τον προσωπικό του στόχο.

Αφού κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα με τον πιο επικό τρόπο (ευρισκόμενος πίσω με 3-1 στη σειρά των τελικών), ο Τζέιμς έθεσε τον πήχη για τους στόχους του ακόμη πιο ψηλά, λέγοντας ότι θέλει να φτάσει τον Τζόρνταν.

«Είναι ένας προσωπικός στόχος, απλά ποτέ δεν τον ανέφερα. Είναι προσωπικός μου στόχος να γίνω καλύτερος από τους καλούς. Πιστεύω πως αυτός θα έπρεπε να είναι ο προσωπικός στόχος του καθενός», σημείωσε ο ΛεΜπρόν σε συνέντευξή του στο Associated Press.

«Αν δουλεύεις για κάποια εταιρία ή οπουδήποτε σκέφτεσαι "Σκοπεύω να γίνω σαν αυτόν επειδή το κάνει σωστά". Είναι (σσ. ο Τζόρνταν) ο καλύτερος και σε αυτόν κοιτάς σκεφτόμενος τα παραπάνω. Οπότε αυτός είναι ο στόχος μου, να χρησιμοποιήσω το κίνητρο που μου έδωσε ως παιδί και θα το χρησιμοποιήσω ως κίνητροτώρα για να βρεθώ εκεί που έιναι αυτός. Εκεί στοχέυω.»

Ο MVP των περσινών τελικών του NBA συμπλήρωσε ότι σκέφτεται ότι η απόσυρση είναι κοντά, και μιλώντας για τη φουρνιά των παικτών που μπήκε μαζί τους, σχολίασε:

«Είμαστε οι επόμενοι. Δώσαμε στο παιχνίδι ό,τι μπορούσαμε. Είμαστε η επόμενη ομάδα που θα αποσυρθεί, οπότε σίγουρα σε κάνει να σκέφτεσαι όσα έκανες και να μην παίρνεις τίποτα δεδομένο.»

Για τη νέα σεζόν, ο 31χρονος σούπερ σταρ των Καβαλίερς τόνισε: «Είμαι το ίδιο πεινασμένος όσο πριν. Είναι σαν να μην έχω κερδίσει τίποτα. Η φύση του ανθρώπου θα έλεγε "γιατί να μην χαλαρώσω;". Αλλά δουλεύεις τόσο σκληρά και μετά βλέπεις τα αποτελέσματα και θες να ξαναζήσεις αυτά τα συναισθήματα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα