Συγκλονιστικός Ντιλέινι: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου!»

Αλέξανδρος Καραλής
Συγκλονιστικός Ντιλέινι: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου!»

bet365

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έκανε πραγματικότητα το... αμερικανικό όνειρό του να αγωνιστεί στα παρκέ του NBA, όμως ο 27χρονος γκαρντ δεν το απολαμβάνει ακόμη αφού ο αδελφός του... χαροπαλεύει!

Συγκλονίζει η ιστορία του πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν και νυν των Χοκς, καθώς ο ίδιος αναφέρει ότι την ημέρα που υπέγραψε στα «γεράκια», ο αδελφός του χτυπήθηκε από 5 σφαίρες!

Ο Ντιλέινι υπέγραψε στην ομάδα της Ατλάντα στις 15 Ιουλίου και ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του για να γιορτάσει την είσοδό του στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα φανταζόταν...«Ήταν απλά η χειρότερη νύχτα της ζωής μου! Ήταν όνειρό μας να είμαστε εδώ. Υπέγραψα στους Χοκς και το απόλαυσε (σσ. ο αδελφός του) για μια μέρα. Όμως, δεν κατάφερε να το απολαύσει παραπάνω. Και εγώ δεν θα το απολαύσω ποτέ. Ο κόσμος με ρωτάει πώς νιώθω που είμαι στο ΝΒΑ. Ακόμα δεν νιώθω κάτι. Δεν καταλαβαίνουν γιατί. Ορίστε, γι' αυτό», σημείωσε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ στην «Atlanta Journal Constitution», για να διηγηθεί την ιστορία στη συνέχεια.

Η παρέα του Ντιλέινι βρέθηκε σε ένα κλαμπ και φεύγοντας από εκεί, ένας φίλος του αστειεύτηκε με έναν άγνωστο, στον οποίο δεν άρεσε ιδιαίτερα το πείραγμα, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν.

Λίγο αργότερα, όμως, ένα αυτοκίνητο πλησίασε το όχημα της παρέας του Ντιλέινι και άνοιξε πυρ! Σε σύνολο 13 ατόμων που επέβαιναν στο όχημα εκείνη τη στιγμή, μόνο ένας χτυπήθηκε και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Μάλκολμ, Βίνσεντ, που δέχθηκε 5 σφαίρες!

Το αμάξι είχε καταστραφεί και ο Βίνσεντ μεταφέρθηκε με μεγάλη καθυστέρηση στο νοσοκομείο, όπου παραμένει ακόμη κλινήρης, 2 μήνες μετά, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του, αφού υποστηρίζεται μηχανικά, χωρίς τη δυνατότητα να φάει ή να πιει μόνος του.

«Αυτή ήταν μια δειλή πράξη. Ο αδελφός μου, πάντως, είχε πει πως δεν έχει τελειώσει το περιστατικό. Το είχε διαισθανθεί ότι θα υπάρχει συνέχεια. Εξαιτίας του τσακωμού έλεγε ξανά και ξανά: "Αν πάθε κάτι ο αδελφός μου, δεν ξέρω τι θα κάνω". Το έλεγε συνέχεια. Η γυναίκα του έλεγε: "Ηρέμησε, τίποτα δεν θα συμβεί. Και τότε...», θυμάται ο συγκλονισμένος Ντιλέινι για να κλείσει την εξομολόγησή του για τη «χειρότερη μέρα της ζωής του», προσθέτοντας:

«Δεν είναι τόσο ευχάριστο πια, γιατί δεν μπορεί να απολαύσει εκείνος πράγματα που απολαμβάνω εγώ. Μέχρι να μπορέσουμε να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία, δεν θα είμαι πραγματικά χαρούμενος. Θα δουλέψω σκληρά για εκείνον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα