Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το φιλικό ΑΕΚ-Γαλατά

Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το φιλικό ΑΕΚ-Γαλατά

Gazzetta team
Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το φιλικό ΑΕΚ-Γαλατά

bet365

Το μεγάλο φιλικό της ΑΕΚ με τη Γαλατά πλησιάζει (Τετάρτη 28/09, 19:30, OTESPORT 8) και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ υπενθύμισε την προπώληση των εισιτηρίων, απευθύνοντας νέο κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ, που αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα θέλει τον κόσμο της στο πλευρό της. Στον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα δώσουν το «παρών» για πρώτη φορά όλα τα αστέρια της «Βασίλισσας», παλαιά και νέα, ως εκ τούτου, η ευκαιρία είναι μοναδική για τους οπαδούς της.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά μέσω Διαδικτύου και από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C.

Τιμές εισιτηρίων: 5€, 10€, 20€, 30€

Υπενθυμίζεται, ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα πωλούνται εισιτήρια Διαρκείας από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο ΟΑΚΑ. Η διάθεση θα συνεχιστεί κανονικά από την Πέμπτη 29/09.
Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυo

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, 11:00-18:00).

- Online από αυτή τη σελίδα.

- VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

- Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

- Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

- Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

- Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

- Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

- Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα