ΛεΜπρόν: «Φοβάμαι για τα παιδιά μου»

ΛεΜπρόν: «Φοβάμαι για τα παιδιά μου»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, τόνισε πως δεν θα γονατίσει στον Εθνικό ύμνο στην διαμαρτυρία που έχουν οι Αφρο-Αμερικάνοι στις ΗΠΑ, ωστόσο παραδέχτηκε πως φοβάται για τα παιδιά του.

ΛεΜπρόν: «Φοβάμαι για τα παιδιά μου»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα στέκομαι όρθιος στον εθνικό ύμνο. Αυτός είμαι. Αυτό πιστεύω. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι ή δεν πιστεύω σε αυτό που κάνει ο Κόλιν. Έχει το δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του και θα το κάνει με τον πιο ειρηνικό τρόπο που έχω δει ποτέ»

Για τον φόβο που έχει για τα παιδιά του, στο ενδεχόμενο να τους σταματήσει στο δρόμο η αστυνομία: «Εχω δύο γιους 12 και 9 ετών και μία κόρη 2 ετών. Κοιτάζω τον γιο μου, που σε τέσσερα χρόνια θα οδηγεί το αυτοκίνητό του και θα μπορεί να φύγει από το σπίτι μόνος του και είναι τρομακτικό να σκέφτομαι ότι μπορεί να σταματήσει η αστυνομία τον γιο μου.

Λες στα παιδιά σου να κάνουν αυτό που τους έχεις μάθει, να δείχνουν σεβασμό στην αστυνομία και θα λυθεί το θέμα. Και μετά βλέπεις αυτά τα βίντεο που συνεχίζουν να κυκλοφορείς και είναι μία τρομακτική κατάσταση. Αν ο γιος μου με πάρει τηλέφωνο και μου πει ότι τον σταμάτησαν, δεν είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και ότι ο γιος μου θα επιστρέψει στο σπίτι»

Για το αν κάνει επίθεση στην αστυνομία με τα σχόλιά του: «Δεν λέω ότι είναι κακή η αστυνομία. Γιατί δεν είναι. Δεν λέω ότι όλα τα παιδιά ή όλοι οι ενήλικες είναι υπέροχοι, γιατί δεν είναι. Αλλά την ίδια στιγμή, όλες οι ζωές μετράνε. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο».

Best of internet