Κακιούζης: «Δεν θα χαριστώ σε κανέναν!»

Glyfada 3 on 3 International Tournament - 1-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κακιούζης: «Δεν θα χαριστώ σε κανέναν!»

Ο Μιχάλης Κακιούζης κατεβαίνει στο 1ο «Glyfada 3on3 international tournament» (1-2/10) με άγριες διαθέσεις! 

Κακιούζης: «Δεν θα χαριστώ σε κανέναν!»

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής, Μιχάλης Κακιούζης μετράει αντίστροφα για το μεγάλο τουρνουά «Glyfada 3on3 international tournament», που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

Ο Μιχάλης Κακιούζης, που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας (2002), Ιταλίας (2004), Τουρκίας (2009), Κύπρου (2013), έχει κατακτήσει κύπελλα στην Ελλάδα (2000 και 2001) την Τουρκία (2009), ένα σούπερ-καπ Ιταλίας (2004), ένα κύπελλο Σαπόρτα (2000) και πάνω από όλα ήταν αρχηγός της Εθνικής που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 στο Βελιγράδι και το αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στην Ιαπωνία, αφού είχε αποκλείσει στον ημιτελικό τις ΗΠΑ, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δήμου Γλυφάδας και παρεβρεθεί στο μεγάλο μπασκετικό πάρτι στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

«Ούτε στα παιδιά μου δεν χαρίζομαι...»

«Καθότι κάτοικος Γλυφάδας νιώθω ότι η υποχρέωση να είμαι κι εγώ στο Glyfada 3on3 international tournament είναι διπλή. Η αγάπη μου για το μπάσκετ παραμένει αναλλοίωτη. Το να παίζω μπάσκετ, σε κάθε ευκαιρία, μου δίνει την ίδια χαρά που μου έδινε και πριν από 25 χρόνια όταν άρχισα να παίζω στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας» δήλωσε στο www.glyfada3on3.gr ο Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος εκτός από τη μοναδική ικανότητα του να κατεβάζει ριμπάουντ είναι γνωστός για το χιούμορ του: «Θα κατέβω να παίξω με σκοπό να νικήσει η ομάδα μου, όποιον κι αν έχουμε αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε. Με ενημέρωσαν ότι εμείς οι παλαίμαχοι, θα φτιάξουμε κάποιες ομάδες και θα παίξουμε με νικητές από κάποια κατηγορία. Να ξέρουν ότι δεν θα χαριστώ σε κανέναν! Ούτε στα παιδιά μου δεν χαρίζομαι…» είπε ο ΜιΚα γελώντας.

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή στο τουρνουά, επισκεφτείτε το www.glyfada3on3.gr και κάντε κλικ στην ΕΓΓΡΑΦΗ.

Best of internet