Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Απόλλων-Κόροιβος

Gazzetta team
Γενική είσοδος 10 ευρώ στο Απόλλων-Κόροιβος

bet365

Ο Απόλλων Πάτρας περιμένει τον Κόροιβο (28/9, 17:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου κι η ομάδα όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.

H επίσημη ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Απόλλωνα CARNA και τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του θεσμού.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 (17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα και η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του Συλλόγου.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr».

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Έπειτα από απόφαση της διοίκησης, στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ. Μάλιστα, το απόκομμα του εισιτηρίου του συγκεκριμένου αγώνα θα αποτελεί προκαταβολή για όσους φίλους της ομάδας επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα