Ντε Κολό: «Θέλω ξανά την Euroleague!»

Ντε Κολό: «Θέλω ξανά την Euroleague!»

Αλέξανδρος Καραλής
Ντε Κολό: «Θέλω ξανά την Euroleague!»

bet365

Ο Νάντο Ντε Κολό αναδείχθηκε MVP της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο φιλικό τουρνουά του Gomelsky Cup και σε δηλώσεις του μετά το αγωνιστικό διήμερο έθεσε τους στόχους του για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο φιλικό τουρνουά, που διοργάνωσε στο γήπεδό της, και αυτό από ότι φαίνεται... άνοιξε την όρεξη του Γάλλου γκαρντ της ρωσικής ομάδας, που τόνισε ότι δεν σκέφτηκε ξανά το NBA και θέλει το repeat στην Euroleague.

«Δεν σκέφτηκα να φύγω από την ΤΣΣΚΑ. Το NBA δεν είναι προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή. Αυτό που θέλω είναι να παίζω, κάτι που συμβαίνει εδώ στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό είναι που έψαχνα σε όλη μου τη ζωή. Έχω μια ευκαιρία να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και έχω όσες ευθύνες ήθελα πάντα να έχω. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και της ομάδας, που είναι το πιο σημαντικό για έναν μπασκετμπολίστα. Θέλω να παίξω για την ΤΣΣΚΑ και να υπερασπιστώ τον τίτλο της Euroleague αυτή τη χρονιά!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του περσινού MVP της Euroleague σε ρωσικά μέσα, αμέσως μετά το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα