Μπλατ: «Η Νταρουσάφακα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να γίνει Φενέρ και ΤΣΣΚΑ»

Gazzetta team
Μπλατ: «Η Νταρουσάφακα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να γίνει Φενέρ και ΤΣΣΚΑ»

bet365

Μπορεί η Νταρουσάφακα να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά αλλά ο νέος τεχνικός της, Ντέιβιντ Μπλατ, κρατάει χαμηλά τον πήχη και τονίζει πως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το αποτέλεσμα.

Οι Τούρκοι θα παίξουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην Euroleague φέτος και έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα για να φτιάξουν ένα ισχυρό ρόστερ αλλά και για να πείσουν τον Μπλατ να τους αναλάβει. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε περίφημα αλλά ο προπονητής τους προειδοποιεί πως έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο με τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

«Παίξαμε καλά απέναντι στους περσινούς φιναλίστ της Euroleague και τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ (σ.σ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς). Κερδίσαμε, αλλά σε τέτοιες αναμετρήσεις, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που πρέπει να απασχολεί. Αυτό που πρέπει να κρατάει κάποιος είναι η πρόοδος. Θα έλεγα πως αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε και η σκληράδα μας», τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ για τη φιλική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πώς: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και θέλουμε ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο. Φέτος θα παίξουμε για δεύτερη φορά στην Ευρωλίγκα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσουμε τη Φενέρμπαχτσε, και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτή τη στιγμή δεν πλησιάζουμε καν σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα