«Έτοιμος να ηγηθεί των Πέλικανς ο Ντέιβις»

«Έτοιμος να ηγηθεί των Πέλικανς ο Ντέιβις»

Αλέξανδρος Καραλής
«Έτοιμος να ηγηθεί των Πέλικανς ο Ντέιβις»

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις μπαίνει στην πέμπτη του σεζόν στον «μαγικό κόσμο» του NBA και σύμφωνα με τον προπονητή του, Άλβιν Τζέντρι, είναι πιο ώριμος από ποτέ και έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας του.

Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών, όμως ο Άντονι Ντέιβις είναι ένας έμπειρος παίκτης του NBA πια, αφού θα ξεκινήσει την πέμπτη του χρονιά στα παρκέ του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του 23χρονου φόργουορντ στους Πέλικανς, Άλβιν Τζέντρι, έπλεξε το εγκώμιο του Ντέιβις, χρίζοντάς τον ηγέτη της ομάδας της Νέας Ορλεάνης.

«Πιστεύω πως έχει συνειδητοποιήσει πιο πολύ από ποτέ, πλέον, ότι αυτή είναι η ομάδα του και ότι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Όλοι οι παίκτες το δέχονται αυτό. Είπα σε όλους την περσινή σεζόν ότι μιλάμε για ένα 23χρονο παιδί, που θέλετε να είναι ο ηγ'ετης αυτ'ης της ομάδας, αλλά ο ίδιος ωρίμασε πάρα πολύ στη διάρκεια του καλοκαιριού», ήταν τα λόγια του Αμερικανού τεχνικού, που συνέχισε τονίζοντας και το ρόλο του Ντέιβις και εκτός παρκέ:

«Νομίζω πως είναι περισσότερο ηγέτης με τη φωνή του τώρα. Μιλάμε συνέχεια για το τι πρέπει να κάνει και πως να εξελιχθεί στον τομέα της ηγεσίας, ειδικά με τα νέα παιδιά και νομίζω ότι ανταποκρίνεται σωστά.»

Η αλήθεια είναι ότι με τα προβλήματα των Χόλιντεϊ και Έβανς, ο νεαρός σταρ θα πρέπει να βγει μπροστά και να... κουβαλήσει την ομάδα των Πέλικανς.

 

NBA Τελευταία Νέα