Έτοιμος για τον ΛεΜπρον ο Τζορτζ

Έτοιμος για τον ΛεΜπρον ο Τζορτζ

Κώστας Κουκούσης
Έτοιμος για τον ΛεΜπρον ο Τζορτζ

bet365

Ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς δηλώνει πως είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να αντιμετωπίσει τον ΛεΜπρον Τζέιμς και να οδηγήσει την ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ.

Επί τρία συνεχόμενα χρόνια (2012, 2013, 2014) οι Πέισερς αποκλείονταν στα playoffs από τους Μαϊάμι Χιτ του ΛεΜπρον Τζέιμς. Στις δύο τελευταίες συναντήσεις τους μάλιστα ο «βασιλιάς» έκοψε στον Τζορτζ το δρόμο για τους τελικούς του ΝΒΑ, αφού η ομάδα του κέρδισε την Ιντιάνα στους τελικούς της Ανατολής.

Το καλοκαίρι οι Πέισερς ενισχύθηκαν σημαντικά και σκοπεύουν να πρωταγωνιστήσουν ξανά τη νέα σεζόν. Ξέρουν όμως πως για να διεκδικήσουν τον τίτλο θα πρέπει κάποια στιγμή να κοντραριστούν με τους πρωταθλητές Καβαλίερς και τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο Τζορτζ το γνωρίζει καλά και γι' αυτό δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ για να τον αντιμετωπίσει.

«Τα προηγούμενα χρόνια τον αντιμετώπιζα έχοντας στο μυαλό μου πως είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ και γνωρίζοντας καλά ποιον έχω απέναντι μου ήθελα να τον κοντράρω. Τώρα όμως είμαι έτοιμος γι' αυτόν. Με ξέρει καλά, τον ξέρω καλά. Είμαι προετοιμασμένος και ανυπομονώ να συναντηθούμε στο παρκέ», ανέφερε ο 26χρονος φόργουορντ.

 

NBA Τελευταία Νέα