Μαυροειδής: «Ν' αποκτήσουμε σκληράδα στην άμυνα»

Μαυροειδής: «Ν' αποκτήσουμε σκληράδα στην άμυνα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαυροειδής: «Ν' αποκτήσουμε σκληράδα στην άμυνα»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έκανε τον απολογισμό των πρώτων φιλικών της ΑΕΚ και τόνισε πως όταν αποκτήσουν σκληράδα στην άμυνα θα πετύχουν μεγάλα πράγματα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Τουρκία μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά της Τόφας κι ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέφερε στο aekbc.gr: «Πήραμε μέρος σ’ ένα τουρνουά αρκετά δυνατό, με καλές ομάδες. Bρισκόμαστε σε καλό σημείο, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά, κυρίως για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες. Έχουμε προβλήματα. Υπάρχει κούραση. Πάντως, υπάρχουν τα υλικά για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να φτάσουμε στο σημείο, που θέλουμε και που θέλει ο προπονητής.

Θέλουμε βελτίωση στην άμυνα κι αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και ομοιογένειας μαζί. Και το δεύτερο δεν το έχουμε ακόμα. Έχουν έλθει κάποια παιδιά πρόσφατα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Επιθετικά είμαστε καλά, διότι όλοι οι παίκτες φέτος έχουν επιθετικό ταλέντο και το βγάζουμε αυτό στο γήπεδο. Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια και σκληράδα στην άμυνα και γίνουμε ομάδα με μέταλλο, θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα