Σανικίντζε: «Τιμή μου που ήρθα στον Άρη»

Σανικίντζε: «Τιμή μου που ήρθα στον Άρη»

Σανικίντζε: «Τιμή μου που ήρθα στον Άρη»

Ο Βίκτορ Σανικίντζε είδε με πολιτικά το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και τόνισε πως είναι τιμή του που αποτελεί μέρος του Άρη.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ ανέφερε στο arisbc.gr: «Είναι τιμή μου που αποτελώ μέρος του Άρη. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση. Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σ’ αυτήν. Δυστυχώς δεν έπαιξα σήμερα, εύχομαι να μπορούσα να αγωνιστώ. Ευτυχώς ο τραυματισμός μου δεν είναι σοβαρός και θα μπορέσω να παίξω σύντομα. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός. Πιστεύω ότι ο Άρης άξιζε τη νίκη, την οποία έχασε για ένα λάθος στο τέλος. Όμως η ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια και έδειξε ότι μπορεί να έχει επιτυχίες απέναντι σε όλες τις ομάδες. Περιμένω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν και να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε, ή και τρόπαια».

Για το τι του είπε ο ομοσπονδιακός κόιουτς της Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος: «Ο Ηλίας Ζούρος μου είπε πόσο αγαπάει ο κόσμος το μπάσκετ εδώ. Ξέρω ότι δούλεψε με τον κόουτς Πρίφτη στην Εθνική Ελλάδας. Οπότε, γνωρίζω κάποια πράγματα για το ελληνικό μπάσκετ κι αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα στη νέα κατάσταση.

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Όταν έχεις τέτοιο κόσμο στο πλευρό σου, είναι ό,τι καλύτερο στο μπάσκετ. Σε βοηθά να παίξεις στο ανώτατο επίπεδο. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι μεγάλο αβαντάζ για μένα και για όλη την ομάδα. Είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Για τα θετικά της ομάδας: «Πιστεύω ότι η ομάδα τα δίνει όλα και πως η άμυνά της είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι ένα από τα φαβορί στο Champions League. Κάναμε το παιχνίδι μας, και επαναλαμβάνω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Για το αν ο ίδιος και η ομάδα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Είναι φυσιολογικό να παίζεις δύο αγώνες την εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, η ομάδα χτίστηκε ώστε να μπορεί να τα βγάλει πέρα σε όλες τις διοργανώσεις, στο υψηλότερο επίπεδο».

Best of internet