Τέιλορ: «Να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι»

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ -ΠΑΟΚ 83-76

Τέιλορ: «Να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι»

Ο Μπράντον Τέιλορ μίλησε μετά τη φιλική ήττα από το Ρέθυμνο και τόνισε πως πρέπει να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και έχουν ακόμα αρκετά στοιχεία να διορθώσουν.

Τέιλορ: «Να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθήσαμε πολύ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις να περάσουμε σωστά την μπάλα μέσα στο καλάθι, αλλά χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ κι αυτό μας στοίχισε πολύ. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Πήγα αρκετά καλά πιστεύω, σε αυτό με βοήθησε περισσότερο η συνεργασία που είχα με τους συμπαίκτες μου, αλλά ποτέ δεν έχει σημασία η προσωπική απόδοση, ιδιαίτερα όταν δεν κερδίζει η ομάδα.
 
Έχουμε αρκετά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε, αλλά για αυτό είναι η προετοιμασία και μέσα από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους».

Best of internet