Ο Ολυμπιακός και η κρητική φιλοξενία (pics)

Ο Ολυμπιακός και η κρητική φιλοξενία (pics)

Ο Ολυμπιακός και η κρητική φιλοξενία (pics)

Oι Ολυμπιακός, Χάποελ, Αναντολού Εφές και Ερυθρός Αστέρας πήραν... γεύση από κρητική φιλοξενία.   

Οι προπονητές και παράγοντες των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά «Crete 1st International Basketball Tournament» γευμάτισαν παρέα και γεύτηκαν το κρητικό φαγητό: «Ένα διαφορετικό μεσημεριανό γεύτηκαν οι προπονητές και οι παράγοντες των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Crete 1st International Basketball Tournament.

Οι κύριοι Κώστας Βαρδαβάς (Αντιδήμαρχος Ηρακλείου), Μανώλης Ρουσάκης (Ιδιοκτήτης Alfa Plus) και Μπάμπης Μαρκάκης (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ) θέλησαν να δείξουν σ’ όλους τι σημαίνει κρητική φιλοξενία και δεξιώθηκαν τους προσκεκλημένους τους σε ένα καταπληκτικό παραδοσιακό μετόχι λίγο έξω από το Ηράκλειο.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Χρήστος Σταυρόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για τη φιλοξενία αλλά και τους προπονητές και τους παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα, της Αναντολού Εφές και της Χάποελ Ιερουσαλήμ για τη συμμετοχή τους σ’ αυτό το ξεχωριστό τουρνουά.
Ο κ. Σταυρόπουλος μοίρασε σ’ όλους τους παρευρισκόμενους ένα μικρό δώρο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν γευτούν τις παραδοσιακές κρητικές γεύσεις», αναφέρει το olympiacosbc.gr.

Best of internet