Οι Πέλικανς δεν θέλουν να πιέσουν τον Ντέιβις

Οι Πέλικανς δεν θέλουν να πιέσουν τον Ντέιβις

Οι Πέλικανς δεν θέλουν να πιέσουν τον άτυχο της περσινής σεζόν Άντονι Ντέιβις. Μετά τον τραυματισμό του την περασμένη σεζόν προσέχουν ιδιαίτερο το νεαρό «αστέρι» τους.

Οι Πέλικανς δεν θέλουν να πιέσουν τον Ντέιβις

«Είμαι μια χαρά», δήλωσε ο Άντονι Ντέιβις. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο αριστερό γόνατο του τον περασμένο Μάρτιο και από τότε συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του.

Μπορεί ο ίδιος να έχει υπέρμετρο ενθουσιασμό για την επιστροφή του, ο general manager των Πέλικανς όμως τόνισε ότι πρέπει να φερθούν έξυπνα με την περίπτωση του για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος.

«Θα φερθούμε έξυπνα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Γι αυτό μπορεί να έρθετε στην προπόνηση και να μην τον δείτε, γιατί ο στόχος μας είναι να είναι έτοιμος στην έναρξη της κανονικής σεζόν. Γι αυτό παρακολουθούμε την πρόοδο του. Προσδοκάμε να είναι σε φουλ φόρμα στην πρεμιέρα».

Ο Άντονι Ντέιβις αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ και οι Πέλικανς δεν θέλουν να ρισκάρουν με τίποτα μια πρόωρη επιστροφή, ειδικά τώρα που η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα του Χόλιντει αλλά και του Έβανς.

Best of internet