Μπος: «Μικρές αναποδιές συμβαίνουν» (vid)

Μπος: «Μικρές αναποδιές συμβαίνουν» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μπος: «Μικρές αναποδιές συμβαίνουν» (vid)

bet365

Η περιπέτεια υγείας του Κρις Μπος συνεχίζεται αφού απέτυχε να περάσει τα ιατρικά των Χιτ και να αρχίσει προπονήσεις. Ο ίδιος δηλώνει ήρεμος και αισιόδοξος για το μέλλον.

Η περιπέτεια υγείας του Κρις Μπος δεν λέει να τελειώσει. Ο ίδιος από τον Φεβρουάριου του 2015 παλεύει με τα προβλήματα υγείας και η αποχή από το αγαπημένο του μπάσκετ του έχει στοιχίσει.

Φαίνεται ότι αυτό θα έχει και συνέχεια, αφού δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ των Χιτ και έτσι δεν μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχα την αίσθηση ότι θα έβγαινε το επεισόδιο Νο. 2, ' Ασταμάτητος: O Mπος επιστρέφει', σήμερα με την υπόθεση ότι θα ήμουν καλά και θα πήγαινα για προπόνηση. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Αλλά αυτό δεν με σταματάει από το να θέλω να μοιραστώ την δημιουργική μου πλευρά με εσάς και να ελπίζω ότι θέλετε να έρθετε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι.

Απλά επειδή το ταξίδι έχει τα πάνω του και τα κάτω του αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να το μοιράζομαι μαζί σας.

Μικρές αναποδιές συμβαίνουν. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τις προθέσεις μου και αυτά που θέλω να πετύχω.

Έτσι ελπίζω να συνεχίσετε να παρακολουθείτε. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να έρχεστε στο ταξίδι μαζί μου με τα πάνω του και τα κάτω του. Έτσι, τώρα είναι μια κάτω στιγμή για εμένα, αλλά όλα θα πάνε καλά».

@chrisbosh offers an official response to today's news. #BoshRebuilt

A video posted by UNINTERRUPTED (@uninterrupted) on

 

NBA Τελευταία Νέα