Δεν ανησυχούν οι Νικς για το δικαστήριο του Ρόουζ

Δεν ανησυχούν οι Νικς για το δικαστήριο του Ρόουζ

Αντωνία Σπανού
Δεν ανησυχούν οι Νικς για το δικαστήριο του Ρόουζ

bet365

Καθησυχαστικός, όσο αναφορά το δικαστήριο του Ρόουζ για τις κατηγορίες του ομαδικού βιασμού, φάνηκε ο Φιλ Τζάκσον σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Ελπίζουμε ότι δεν θα επηρεάσει την παρουσία του στην ομάδα».

Ο Ντέρικ Ρόουζ κατηγορείται από πρώην σύντροφο του για ομαδικό βιασμό και επρόκειτο να βρεθεί στις αίθουσες του δικαστηρίου για να δικαστεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος των Νικς, Φίλ Τζάκσον τόνισε ότι η ομάδα προσδοκά να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους αγώνες της ομάδας και γενικά με την παρουσία του σε αυτήν, αλλά παράλληλα τόνισε ότι θα αφήσουν την διαδικασία να προχωρήσει με ηρεμία, χωρίς να ειπωθούν πολλά για αυτό.

Αναλυτικά:

«Ένα θέμα που θα ήθελα να επισημάνω αφορά τον Ντέρικ Ρόουζ και την διαδικασία την οποία περνάει. Προσδοκούμε ότι δεν θα επηρεάσει την σεζόν του, ή την προπόνηση ή τους αγώνες.

Αλλά θα αφήσουμε να κυλήσει η διαδικασία του δικαστικού συστήματος, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να το αφήσουμε στην άκρη για την ώρα. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά πράγματα».

Σε ερώτηση στον Τζάκσον αν ανησυχεί στην πιθανότητα ο Ρόουζ να χάσει παιχνίδια απάντησε:

«Νομίζω ότι πρέπει η διαδικασία να προχωρήσει από μόνη της. Δεν μας απασχολεί. Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι σοβαρό θέμα αυτό που συζητάμε. Αλλά αυτό που γίνεται είναι έξω από τον έλεγχο μας. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ο Ντέρικ έχει πει ότι δεν τον ανησυχεί. Εννοώ τον νοιάζει. Αλλά δεν τον κρατάει ξύπνιο την νύχτα».

Η δίκη έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4 Οκτώβρη, ημερομηνία όπου οι Νικς αντιμετωπίζουν, στην έναρξη των preseason αγώνων, τους Ρόκετς και αυτό σημαίνει ότι λογικά ο Ρόουζ θα χάσει κάποιες προπονήσεις αλλά και αγώνες ανάλογα με την πορεία της δίκης.

 

NBA Τελευταία Νέα