Μάντζαρης: «Χάρηκα για τον Γιανγκ, θα βελτιωνόμαστε συνέχεια»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Χάρηκα για τον Γιανγκ, θα βελτιωνόμαστε συνέχεια»

bet365

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είδε αρκετά θετικά πράγματα στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ έκανε σπουδαία δουλειά στο φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί των Σέρβων. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε στο gazzetta.gr ξεκινώντας με αναφορά στον Πάτρικ Γιανγκ, «πριν σχολιάσω το ματς θέλω να υποδεχτώ τον Πάτρικ πίσω στην αγωνιστική δράση. Γνωρίζω πόσο δύσκολα πέρασε και ξέρω πόοσο σημαντικό είναι για αυτόν που έπαιξε. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε πως, «ήταν το πιο δυνατό φιλικό μέχρι τώρα και δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Είχαμε βέβαια και αρκετά κενά διαστήματα τα οποία πρέπει αγώνα με τον αγώνα να τα μειώνουμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και γενικότερα αφήσαμε θετική εικόνα.Θα βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στους Γκριν και Μπιρτς... «και τα δύο παιδιά μας βοηθάνε πολύ, δείχνουν πως θέλουν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας, αλλά σίγουρα χρειάζονται κάποιο χρόνο. Το σημαντικό είναι πως έχουν διάθεση να μπουν στον τρόπο που παίζει η ομάδα».

 

Τελευταία Νέα