Καπογιάννη: «Συνοχή και διάθεση»

Καπογιάννη: «Συνοχή και διάθεση»

Καπογιάννη: «Συνοχή και διάθεση»

Η Ελένη Καπογιάννη έμεινε ευχαριστημένη από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην τουρκική Χάταϊ και μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού ανέφερε στο osfp.gr: «Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος από ότι στα δυο προηγούμενα φιλικά. Νομίζω ότι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα. Σίγουρα έχουμε κενά διαστήματα και αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψουμε. Αυτό που μου άρεσε από τον Ολυμπιακό σήμερα ήταν η συνοχή που παρουσιάσαμε σαν ομάδα παρότι αλλάζαμε σχήματα, καθώς επίσης και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτριές μου για να κερδίσουν το παιχνίδι. Για το στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε, σαφώς είμαι ικανοποιημένη».

Μάλτση: «Σε πάρα πολύ καλό δρόμο»

Η Εβίνα Μάλτση που σταμάτησε στους 20 πόντους: «Τα ατομικά στατιστικά δεν μετράνε. Σημασία έχει η ομάδα. Σήμερα θέλαμε να περάσουμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στο γήπεδο . Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και τα συμπεράσματα που βγήκανε από αυτό το παιχνίδι, αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, είναι θετικά. Είμαι ένα μήνα τώρα με την ομάδα και βλέπω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψουμε πολλά πράγματα αφού είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο».

Best of internet