Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα (pics)

Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα (pics)

Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα (pics)

Για τη Μόσχα ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά προετοιμασίας «Gomelsky Cup», που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ και συμμετέχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ούνιξ Καζάν.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες του εκτός από τον τραυματία Μιχάλη Λούντζη, που έμεινε στην Αθήνα. Πριν την αναχώρηση των «πράσινων» για την πρωτεύουσα της Ρωσίας ο εκ των άμεσων συνεργατών του, Γιώργος Βόβορας δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, πέραν του Λούντζη. Την περασμένη εβδομάδα συμμετείχαμε σε ένα πάρα πολύ δυνατό τουρνουά, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων. Είδαμε τα λάθη μας στο βίντεο και δουλέψαμε πάνω σε αυτά. Λάθη που είναι λογικά για την περίοδο που βρισκόμαστε. Σίγουρα στα φιλικά που θα γίνουν τώρα, τα οποία είναι και εκτός έδρας και μάλιστα επιπέδου Euroleague, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτά που έχουμε επισημάνει».

Κλείνοντας ανέφερε: «Πρέπει να προχωράμε μπροστά και να φτάσουμε στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Σίγουρα μέσα σε μια εβδομάδα δε μπορείς να διορθώσεις τα πάντα. Ο Σίνγκλετον έχει κάνει μόλις έξι προπονήσεις, δε ξέρει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του, αλλά κάθε μέρα γίνεται και καλύτερος. Ο κόουτς δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική και με αυτά που έχουμε διορθώσει είμαι σίγουρος ότι μπορεί να μην είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τόνισε πως: «Σιγά σιγά  βρίσκουμε ο ένας τον άλλο και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε και αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε να βρεθούμε ο ένας με τον άλλο. Το πρόγραμμα είναι έτσι όπως είναι,  δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε».

Best of internet