Ο Τζόρνταν καλεί σε ειρηνική διαδήλωση!

ΣΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ

Ο Τζόρνταν καλεί σε ειρηνική διαδήλωση!

Ο Τζόρνταν καλεί σε ειρηνική διαδήλωση!

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί αναβρασμός στην πόλη της Σάρλοτ στις ΗΠΑ, μετά από περιστατικό αστυνομικής βίας, κατά το οποίο σκοτώθηκε ένας Αφροαμερικανός, και ο Μάικλ Τζόρνταν κάλεσε σε ειρηνική διαδήλωση προκειμένου να επέλθει ηρεμία. 

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πόλη της Σάρλοτ, κατάστημα της ομάδας των Χόρνετς υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ πολλά άτομα τραυματίστηκαν στην προσπάθεια των αστυνομικών να κατευνάσουν το εξαγριωμένο πλήθος. 

Το περιστατικό, που ξεσήκωσε τους πολίτες της Σάρλοτ, αφορά Αφροαμερικανό αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε επίσης Αφροαμερικανό πολίτη και ήταν το τελευταίο χρονικά περιστατικό σε μια αλυσίδα αστυνομικής βίας που ταλαιπωρεί τις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες.

Ο ιδιοκτήτης των Χόρνετς και θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, μίλησε για τις εξελίξεις στη Σάρλοτ και κάλεσε τον κόσμο σε ειρηνική διαδήλωση: «Στο φως των τραγικών περιστατικών των τελευταίων τριών ημερών είναι πιο σημαντικό από ποτέ να επαναφέρουμε την ηρεμία και να μαζευτούμε ως κοινωνία σε ειρηνική διαδήλωση και συζήτηση με εποικοδομητικό τρόπο.»

Best of internet