«Πηγαδάκια» από το παρελθόν μεταξύ Ολυμπιακού και Χάποελ (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
«Πηγαδάκια» από το παρελθόν μεταξύ Ολυμπιακού και Χάποελ (vids)

bet365

Ντάνιελ Χάκετ και Κώστας Παπανικολάου είχαν ολιγόλεπτη κουβέντα με Σιμόνε Πιανιτζάνι και Γιοτάμ Χαλπερίν αντίστοιχα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ στα «Δύο Αοράκια» την ώρα που η Χάποελ Ιερουσαλήμ είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμά της. Φυσικό κι επόμενο λοιπόν να υπάρξουν τα συνηθισμένα «πηγαδάκια».

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν χαιρέτησε τους Βασίλης Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης την τριετία που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2008-11). Ο «Γιο Γιο» μάλιστα χαιρέτησε και αρκετά από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου (Τόμιτς, Μπαφές, Πασχόπουλος) με τον Ισραηλινό να χαίρεται πραγματικά για το αντάμωμα και να θυμάται ιστορίες από τα παλιά.

Σε άλλη πλευρά του παρκέ ο Ντάνιελ Χάκετ μιλούσε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι μετον οποίο είχαν συνεργαστεί αρκετά χρόνια στην Εθνική Ιταλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα