Λου: «Μας λείπει ο Σμιθ, είναι η ψυχή της ομάδας!»

Λου: «Μας λείπει ο Σμιθ, είναι η ψυχή της ομάδας!»

Αλέξανδρος Καραλής
Λου: «Μας λείπει ο Σμιθ, είναι η ψυχή της ομάδας!»

bet365

Ο Τάιρον Λου προετοιμάζεται για το πρώτο μίνι camp της νέας σεζόν για τους Καβαλίερς στην Καλιφόρνια, ωστόσο, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον Τζέι Αρ Σμιθ και το πόσο λείπει στους Cavs.

Οι συζητήσεις μεταξύ των πρωταθλητών και του Σμιθ έχουν μείνει στάσιμες, όμως, το θέμα της παραμονής του Αμερικανού γκαρντ στους Cavs δεν έχει τελειώσει οριστικά και ο Τάιρον Λου ελπίζει.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μας λείπει ο Τζέι Αρ και το νιώθουμε αυτό. Ο Τζέι Αρ είναι η καρδιά και η ψυχή της ομάδας! Σε ό,τι αφορά την ομάδα, ο Τζέι Αρ θα είναι πάντα εκεί. Θα τον δεις να γελάει ή αν πρόκειται για δουλειά, θα δώσει τα πάντα!», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Κλίβελαντ.

Ο Λου, που έχει τον ίδιο ατζέντη με το Σμιθ, ελπίζει ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών: «Πάντα ελπίζω να τελειώνουμε κάτι όσο το δυνατόν νωρίτερα. Είναι ο βασικός μας γκαρντ και όταν κοιτάς το τι έφερε στην ομάδα τα δυο τελευταία χρόνια, σημαίνει πολλά. Είναι ένας σουτέρ και πιστεύω ο καλύτερος αμυντικός μας στη θέση του.», τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Λου.

 

NBA Τελευταία Νέα