Καυκής: «Μας έδωσε κίνητρο το ότι παίζαμε με ομάδα της Α1»

Gazzetta team
Καυκής: «Μας έδωσε κίνητρο το ότι παίζαμε με ομάδα της Α1»

bet365

Ο Δούκας άφησε εκτός συνέχειας το Λαύριο από το Κύπελλο Ελλάδος και ο Παναγιώτης Καυκής τόνισε πως ήταν έξτρα κίνητρο γι' αυτούς το ότι έπαιζαν με ομάδα από την Α1.

Για τη νίκη του Δούκα επί του Λαυρίου στο Κύπελλο ο Παναγιώτης Καυκής τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο παίζοντας με ομάδα της Α1. Βέβαια, είναι προετοιμασία και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Θέλαμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε φέτος. Βάλαμε τα πρώτα σουτ και πήραμε αυτοπεποίθηση για τον υπόλοιπο αγώνα. Μάλιστα, είχαμε και τρεις τραυματίες, ενώ χτύπησε στο πρώτο δεκάλεπτο και ο Κομποδιέτας. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και κοιτάμε το κάτι παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι. Θέλουμε τα play offs, αλλά η νίκη δεν μας αποπροσανατολίζει και κοιτάμε την έναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου».

Για την έλευση του Σάββα Συμεωνίδη: «Έχει παίξει το ρόλο του γιατί ήρθε πέρυσι στην ομάδα και έδωσε τη φιλοσοφία του, ενώ μας έδωσε και αρκετή ψυχολογία. Αλλά, είναι και οι εγκαταστάσεις που παίζουμε. Στο ΔΑΪΣ υπάρχουν εγκαταστάσεις που χάνεσαι. Είναι λες και είσαι σε κολέγιο στην Αμερική. Έχουμε και κόσμο και σιγά σιγά έρχονται και γονείς. Προσπαθούμε όλοι, να έρχεται ο κόσμος για να βλέπει όλα τα αθλήματα. Έχουμε καταφέρει να μαζεύουμε κόσμο από τις γύρω περιοχές και να βλέπουν ωραίο μπάσκετ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα