Φωτογραφίες και αυτόγραφα οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

Φωτογραφίες και αυτόγραφα οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

Στέλλα Παπαδοπούλου
Φωτογραφίες και αυτόγραφα οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο
Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο official Store της ομάδας που έχει στηθεί στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του «Crete Heraklion 2016 1st International Basketball Tournament».

Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»: Το Official Olympiacos BC Road Store ακολουθεί τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του στο Ηράκλειο της Κρήτης για τις ανάγκες του Crete Heraklion 2016 1st International Basketball Tournament!


Το Official Olympiacos BC Road Store θα βρίσκεται στο γήπεδο Heraklion Arena, στη περιοχή Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, από το μεσημέρι της Πέμπτης και ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Την Πέμπτη όμως θα έχει και πέντε διαφορετικούς... πωλητές. Οι Κώστας Παπανικολάου, Ματ Λοτζέσκι, Έρικ Γκριν, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κεμ Μπιρτς θα είναι από τις 18:15 έως τις 18:40 στο αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα της ομάδας προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Official Olympiacos BC Road Store στο Ηράκλειο...

- Πέμπτη 22/09 12.00 με 20.00
Παρουσίαση του Official Olympiacos Bc Road Store.
Είσοδος ανοιχτή για όλο το κοινο.

- Παρασκευή 23/09 16.00 με 24.00
Game Day.
Είσοδος ανοιχτή για όλο το κοινο που έχει εισιτήριο

- Σάββατο 24/09 10.00 με 19.00
Είσοδος ανοιχτή για όλο το κοινο.

- Κυριακή 25/09 16.00 με 24.00
Game Day.
Είσοδος ανοιχτή για όλο το κοινο που έχει εισιτήριο"

Προπώληση εισιτηρίων στα εκδοτήρια

Όσοι φίλοι του Ολυμπιακού βρεθούν στο γήπεδο για να προμηθευτούν τα επίσημα προϊόντα του Θρύλου ή για να γνωρίσουν από κοντά τους Πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορούν να προμηθευτούν και τα εισιτήριά τους για τις δυο ημέρες του Crete Heraklion 2016 1st International Basketball Tournament από τα εκδοτήρια του κλειστού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα