Ο ΠΣΑΚ διοργανώνει το σεμινάριο «Πρεσβευτής του αθλήματος»

Gazzetta team
Ο ΠΣΑΚ διοργανώνει το σεμινάριο «Πρεσβευτής του αθλήματος»

bet365

Σεμινάριο με θέμα «πρεσβευτής του αθλήματος» θα διοργανώσει την Παρασκευή (30/09) ο ΠΣΑΚ, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ανακοινώνει, ότι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 με 12:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο με θέμα "πρεσβευτής του αθλήματος" στο πολιτιστικό κέντρο "Καμίνι" (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι) απο τον καθηγητή πανεπιστημίου Γαργαλιάνο Δημήτριο.

Στο σεμινάριο, το οποίο θα έχει και τεχνολογικό χαρακτήρα (προβολή slides), μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ολα τα μέλη μας και το κόστος είναι 20 ευρώ.
Τα μέλη μας θα χωριστούν σε γκρουπ των 25 ατόμων και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου (2108237142), προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι η δημιουργία:
* Μίας διαδικασίας, μέσα από την οποία μέλη του ΠΣΑΚ, αλλά και πρόσωπα που θα περάσουν από τη σχετική εκπαιδευτική διαδικασία, θα μπορούν προσκαλούνται με οργανωμένο τρόπο από ενδιαφερόμενα μέρη (π.χ., σχολεία, εταιρείες, δημόσιους / ιδιωτικούς φορείς, κλπ.) και να μιλούν για θέματα που αφορούν στον αθλητισμό, τον Ολυμπισμό και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ώστε να:
* μεταδίδουν την αθλητική τους εμπειρία,
* ενημερώνουν την κοινωνία για τα οφέλη της άθλησης / άσκησης και
* εμπνέουν τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γενικά και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης ειδικότερα.
* Ενός Ταμείου, το οποίο θα υποστηρίζει οικονομικά μέλη του ΠΣΑΚ που θέλουν να σπουδάσουν. Στο Ταμείο θα ενθαρρύνονται (δεν θα υποχρεώνονται) να συνεισφέρουν οι οργανισμοί / φορείς που θα αξιοποιούν αυτή την υπηρεσία με ποσό που εκείνοι θα θεωρούν ικανοποιητικό. Το Ταμείο θα μπορεί να ενισχύεται και με δωρεές από ιδιώτες / οργανισμούς / φορείς.»

 

Τελευταία Νέα