Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από το Παγκράτι

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από το Παγκράτι

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από το Παγκράτι

Το Παγκράτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Μπουρδάνου και του Κώστα Εζόμο που υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια και θα το ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Α2 τη νέα σεζόν.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Σωτήρη Μπουρδάνο (1,92 - 30 ετών) και Κώστα Εζόμο (2,01 - 27 ετών). Και οι παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος έκανε τα πρώτα του βήματα στο πρωτάθλημα της Α2 με τον ΚΑΟΔ την περίοδο 2006-2007, για να ακολουθήσει η πορεία του σε Αναγέννηση Φλόγα, Κεραυνό Αιγίου, Δόξα Λευκάδας, Πιερικός Αρχέλαος, Δούκας, Αγία Παρασκευή ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους Μαχητές Δόξας Πεύκων έχοντας 7,2 πόντους σε 23 παιχνίδια.

Ο Κώστας Εζόμο μετά από την παρουσία τους στις Η.Π.Α και την Co.Georgia πήρε μεταγραφή για τον Αρκαδικό, με τον οποία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του για την Basket League, όπου και αγωνίστηκε πέρυσι σε 2 παιχνίδια, μένοντας εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, από τον όποιο έχει πλήρως αποκατασταθεί». 

Best of internet