Κάρι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τελευταίο παιχνίδι των τελικών»

Κάρι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τελευταίο παιχνίδι των τελικών»

Ο Στέφεν Κάρι δήλωσε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την ήττα των Ουόριορς από τους Καβαλίερς στο έβδομο παιχνίδι των τελικών της περασμένης σεζόν, ενώ ο γυμναστής τόνισε πως δεν ήταν ο εαυτός του. 

Κάρι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το τελευταίο παιχνίδι των τελικών»

Το Γκόλντεν Στέιτ προηγήθηκε 3-1 στη σειρά των τελικών με το Κλίβελαντ αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Έχασε τον έβδομο αγώνα στο γήπεδο και αυτό όπως λέει ο Στέφεν Κάρι είναι κάτι που θα θυμάται για πάντα: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα αυτή την ήττα. Πιστεύω πως θα το θυμάμαι για πάντα αυτό το παιχνίδι για κακούς αλλά και για καλούς λόγους. Αποτελεί κίνητρο για εμένα ώστε να επιστρέψω καλύτερος και να φροντίσω να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο». 

Αν και ο ίδιος έλεγε πως ο τραυματισμός του στο ξεκίνημα των playoffs δεν τον είχε επηρεάσει ο γυμναστής του, Μπράντον Πέιν, ξεκαθάρισε πως από πλευράς σωματικής κατάστασης ο Κάρι στους τελικούς δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο πραγματικός εαυτός του: «Αν και έκανα ότι μπορούσα για να είναι απόλυτα έτοιμος στους τελικούς, δεν ήταν. Δεν θα το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία γιατί αυτό που μετράει είναι τι γίνεται μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά εύχομαι να ήταν ο πραγματικός εαυτός του. Αυτός που είδαμε στα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου».

Best of internet