Κάρτα του ρούκι ΛεΜπρόν αξίας... $200.000! (pic)

Κάρτα του ρούκι ΛεΜπρόν αξίας... $200.000! (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Κάρτα του ρούκι ΛεΜπρόν αξίας... $200.000! (pic)

bet365

Μια συλλεκτική κάρτα του... ρούκι «Βασιλιά» του NBA, υπογεγραμμένη από τον ίδιο, έχει βγει σε δημοπρασία, με το ποσό, με το οποίο αναμένεται να πωληθεί η συγκεκριμένη κάρτα να ανέρχεται στις 200 χιλ. δολάρια!

Η φρενίτιδα για τον Τζέιμς στις ΗΠΑ δεν λέει να κοπάσει με τίποτα μετά τη φετινή επική κατάκτηση του δαχτυλιδιού με τους Καβαλίερς, κάτι που αποδεικνύεται και από τη δημοπρασία που έχει ανοίξει αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό, ειδικό σε τέτοια θέματα, Κεν Γκόλντιν, μια κάρτα του ΛεΜπρόν από τη ρούκι χρονιά του, που μάλιστα την έχει υπογράψει ο σούπερ σταρ των Cavs, αναμένεται να πωληθεί έναντι $200.000!

«Είναι σαν να βρίσκεις το χρυσό εισιτήριο του Ουίλι Ουόνκα!», είπε αρχικά ο Γκόλντιν που τόνισε ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι μεγαλύτερης αξίας για τους συλλέκτες, από οποιοδήποτε άλλο ενθύμιο του «Βασιλιά».

«Αν είχες τη φανέλα που φόρεσε στο 7ο παιχνίδι των φετινών τελικών του NBA, αυτή η κάρτα αξίζει περισσότερο!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ειδικού.

Το μέχρι στιγμής ποσό για την κάρτα έχει φτάσει τις $65.000, με τη δημοπρασία να είναι ανοιχτή για 10 μέρες ακόμη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

 

NBA Τελευταία Νέα