Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε ομοιογένεια και σταθερότητα»

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε ομοιογένεια και σταθερότητα»

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του και το ματς Κυπέλλου στη Λευκάδα. 

Κωνσταντινίδης: «Θέλουμε ομοιογένεια και σταθερότητα»

Πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του θα πραγματοποιήσει αύριο (14.00) το Ρέθυμνο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Λευκάδα από την τοπική Δόξα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Ντέγιαν Κράβιτς, ενώ από σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Τόνι Κωνσταντινίδης επέστρεψε στο «τιμόνι» της και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τόνισε, «Είναι ουσιαστικά ένα παιχνίδι το οποίο έτσι και αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει σε τεράστιο βαθμό και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Να είμαστε πανέτοιμοι και στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και θέλουμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στα φιλικά να τα παρουσιάσουμε σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό και αν είναι δυνατόν τα αρνητικά που δείξαμε να αρχίσουμε σιγά-σιγά να τα αποβάλουμε.

Αυτό που είναι στόχος και σε αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου αλλά και στα ματς του 6ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» είναι να παρουσιάσουμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας όσον αφορά στα θετικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Αν ήταν στα φιλικά για παράδειγμα ένα δεκάλεπτο ή δύο, θέλουμε να γίνουν 25, 30 και 35 λεπτά. Αυτό είναι το ζητούμενο διότι με αυτόν τον τρόπο αποκτάς καλύτερη ομοιογένεια που είναι το ζητούμενο για μία καινούρια ομάδα όπως εμείς».

Best of internet