Μιλουτίνοφ: «Έτοιμοι για όλα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Μιλουτίνοφ: «Έτοιμοι για όλα»

Μιλουτίνοφ: «Έτοιμοι για όλα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του Ολυμπιακού ύστερα από τα τρία φιλικά στο ΣΕΦ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν ένα διάστημα το οποίο περιελάμβανε τρία φιλικά προετοιμασίας με Λαύριο, Άρη και Καρσίγιακα, δείχνοντας καλά δείγματα γραφής.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

«Το πρόγραμμα των φιλικών έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανεβαίνει η δυναμική του αντιπάλου παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο Ηράκλειο θα δώσουμε τα πιο δυνατά φιλικά μας έως τώρα και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας», σχολίασε ο Σέρβος σέντερ και συμπλήρωσε: «Ένα παιχνίδι Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας είναι πάντα σπουδαίο και ξεχωριστό είτε πρόκειται για επίσημο, είτε για φιλικό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα το απολαύσει, αλλά για μας στο γήπεδο θα είναι διαφορετικά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που έχουμε κάνει ως τώρα και να δείξουμε ότι θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για το… άγνωστο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα».

Για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας: «Οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ήταν ελάχιστες και ουσιαστικά είναι σαν να έχουμε συνεχίσει από κει που τελειώσαμε. Το τι θέλει ο κόουτς το γνωρίζουμε καλά και είναι πιο εύκολο να βρούμε ρυθμό. Είναι επίσης σημαντικό ότι στην προετοιμασία δουλεύουμε όλοι μαζί από την πρώτη μέρα».

Για τη δική του απόδοση στα φιλικά της ομάδας: «Ισχύει αυτό που είπα και πριν. Πλέον δεν είμαι καινούργιος στην ομάδα. Μου είναι πιο εύκολο να παίξω με αυτά τα παιδιά. Εγώ θέλω να είμαι υγιής και όλα τα παιδιά να έχουν υγεία. Αυτό μας έλειψε πέρσι. Αν έχουμε την υγεία μας μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Best of internet