Το ΝΒΑ πάει NFL (pics&vids)

Κώστας Κουκούσης
Το ΝΒΑ πάει NFL (pics&vids)

bet365

Μέχρι να ξεκινήσουν οι δικές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις οι παίκτες του ΝΒΑ πηγαίνουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του NFL με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να τάσσεται στο πλευρό των Ραμς και τον Τζον Ουόλ να υποστηρίζει τους Κάουμποϊς.

Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ παραβρέθηκε, μαζί με τους δύο γιους του, στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι των Λος Άντζελες Ραμς (οι φίλαθλοι τους τον υποδέχτηκαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ). Μάλιστα τα πιτσιρίκια του φορούσαν τις εμφανίσεις των Ραμς, αν και ο πατέρας τους υποστηρίζει τους Κλίβελαντ Μπράουνς, και όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Σταν Κροένκε (είναι επίσης ο ιδιοκτήτης των Ντένβερ Νάγκετς αλλά έχει μεταβιβάσει τα δικαιώματα του στη σύζυγο του).

Όσο για τον Ουόλ, άφησε τους φιλάθλους της Ουάσινγκτον με ανοιχτό το στόμα. Παρότι αγωνίζεται στους δικούς τους Ουίζαρντς τον είδαν να πηγαίνει στην αναμέτρηση της ομάδας τους φορώντας τη φανέλα των αντιπάλων που ήταν οι Ντάλας Κάουμποϊς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα