Τζέιμς: «Δεν... ήθελε να μπει να παίξει!» - Νίκολς: «Τιμή μου η τελευταία ασίστ του»

Τζέιμς: «Δεν... ήθελε να μπει να παίξει!» - Νίκολς: «Τιμή μου η τελευταία ασίστ του»

Γιάννης Ράμμας
Τζέιμς: «Δεν... ήθελε να μπει να παίξει!» - Νίκολς: «Τιμή μου η τελευταία ασίστ του»

bet365

Τι έλεγε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στον Μάικ Τζέιμς στον πάγκο, κάνοντάς τον να ξεκαρδιστεί; Πώς αισθάνεται ο Ντιμίτρις Νίκολς ως παραλήπτης της τελευταίας ασίστ του; Το gazzetta.gr έχει τις απαντήσεις.

Ήταν μία ονειρεμένη βραδιά. Όχι μόνο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και για όλους όσοι την έζησαν από κοντά. Κάποιοι λίγο περισσότερο απ' τους υπολοίπους. Πολύ περισσότερο οι συμπαίκτες του στην τελευταία εμφάνιση της καριέρας του, ως όριζε το πρόγραμμα της τελετής απόσυρσης της φανέλας του.

Αλλά πριν το #13 ανέβει στην οροφή του «Νίκος Γκάλης», πρόλαβε να το φορέσει για μία τελευταία φορά κι όλοι οι υπόλοιποι να τον απολαύσουν για 1:16 (2ασ.).

Πάλι καλά, δηλαδή. Δεν ήταν κι απίθανο να μην πατήσει καν παρκέ. Έτοιμος ήταν!

Ο Μάικ Τζέιμς καθόταν δίπλα του στον πάγκο κι αποκάλυψε στο gazzetta.gr πως κάτι τέτοια του έλεγε, γι' αυτό είχε ξεκαρδιστεί.

«Αστειάκια λέγαμε. Αυτός, για την ακρίβεια. Με ρωτούσε πώς θα γινόταν να το γλιτώσει και να μη χρειαστεί να μπει να παίξει» είπε, γελώντας (ξανά).

Ο Ντιμίτρις Νίκολας ήταν εξίσου ευδιάθετος, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο. Ποιος δε θα 'ταν στη θέση του; Παρότι η συμμετοχή του έγινε για ξεχωριστό λόγο, έχει να λέει πως η τελευταία ασίστ του «3D» κατέληξε στα χέρια του.

«Ήταν καλή ευκαιρία να σκοράρω από ασίστ του. Μου έκαναν φάουλ, αλλά ευτυχώς ευστόχησα και στις δύο ελεύθερες βολές (40-48 στα -31,6'). Ήταν ωραίο συναίσθημα. Προφανώς είναι και τιμή να 'χω πάρει την τελευταία ασίστ του» είπε.

Αν μαζί με την μπάλα... μεταλαμπάδευσε και λίγη απ' τη σοφία του; «Όχι, αλλά ευελπιστώ να 'ναι κάπου εδώ τριγύγω στη διάρκεια της χρονιάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα