Παίζουν στο Κύπελλο Βεργίνης και Μπάβτσιτς

Παίζουν στο Κύπελλο Βεργίνης και Μπάβτσιτς

Παίζουν στο Κύπελλο Βεργίνης και Μπάβτσιτς

Οι τραυματίες Δημήτρης Βεργίνης και Έντιν Μπάβτσιτς επιστρέφουν στις προπονήσεις του Απόλλωνα Πατρών και θα τεθούν στη διάθεση του Κώστα Μέξα για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Καβάλα. 

Από αύριο (19/9) οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και θα αγωνιστούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη (21/9).

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Κώστας Μέξας, τόνισε πως στόχος των Πατρινών είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος αλλά επισήμανε επίσης πως δεν αδιαφορούν για το Κύπελλο: «Πλέον κοιτάμε μπροστά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Κύπελλο με την Καβάλα παρότι βασικός στόχος είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούμε για το Κύπελλο, τουναντίον, αν μπορέσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, θα το επιδιώξουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Επίσης σχολίασε και τη χθεσινή (17/9) φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τον Κόροιβο Αμαλιάδας: «Ήταν ένα ακόμη φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, στο οποίο κάναμε και πολλές δοκιμές αφού είχε προηγηθεί και αυτό με την Καρσίγιακα και θα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Παίξανε και οι μικροί που είχαν και καλές, αλλά και κακές στιγμές κι εκεί πρέπει να γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια».

Best of internet