Υποκλίθηκε στον Διαμαντίδη και ο Παπασταθόπουλος (pic)

Υποκλίθηκε στον Διαμαντίδη και ο Παπασταθόπουλος (pic)

Μέχρι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος... υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη, την ημέρα του «αντίο» του από την ενεργό δράση.

Υποκλίθηκε στον Διαμαντίδη και ο Παπασταθόπουλος (pic)

Μέσω facebook, είπε το δικό του... ευχαριστώ στον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος μας αποκάλυψε ότι ο «3D» ήταν ο λόγος που άρχισε να βλέπει τους αγώνες της Εθνικής μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:

«Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία λόγω των υποχρεώσεών μου στο εξωτερικό να δω έναν αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη από κοντά. Όμως για μένα ο Διαμαντίδης αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που άρχισα να παρακολουθώ ανελλιπώς την Εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά και όλους τους αγώνες που έπαιζε. Πρόκειται για μία ξεχωριστή μορφή του αθλητισμού, για έναν εξαιρετικό παίκτη και η παρουσία του, το ήθος του και η πορεία του στον χώρο αποτελούν παράδειγμα για μένα. Πιστεύω ότι προσωπικότητες και αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρέπει να παραμένουν ενεργοί στην καθημερινή ζωή της ελληνικής κοινωνίας. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για όσα είδα από εσένα στα χρόνια που αγωνίστηκες και για όσα έχεις προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό».

 

Best of internet