Μπερτομέου: «Η διοργάνωση μεγάλωσε μαζί με τον Διαμαντίδη!»

Μπερτομέου: «Η διοργάνωση μεγάλωσε μαζί με τον Διαμαντίδη!»

Pokerlobby.gr Team
Μπερτομέου: «Η διοργάνωση μεγάλωσε μαζί με τον Διαμαντίδη!»

bet365

Ο Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη γιορτή προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο και αποθέωσε με δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα Euroleague.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μίλησε στην κάμερα της nova πριν τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη και με τα λόγια του αποθέωσε τον «3D», ενώ μίλησε και για τη νέα μορφή της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την παρουσία του ίδιου στο ΟΑΚΑ: «Είναι ο Δημήτρης. Έπρεπε να είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Μεγαλώσαμε ως διοργάνωση μαζί με τον Δημήτρη. Είναι ένας από τους θρύλους της Euroleague. Είναι ευχαρίστησή μας να βρισκόμαστε εδώ».

-Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Το ΟΑΚΑ έχει πάντα τέτοια ατμόσφαιρα και πάντα την απολαμβάνουμε. Πιστεύω πως όλοι οι φίλοι του μπάσκετ νιώθουν το ίδιο».

-Για την νέα μορφή της Euroleague: «Ξεκινάμε ένα concept καινούργιο για την διοργάνωση. Ο αγώνας γίνεται για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Ευελπιστούμε να το απολαύσουν τόσο οι ομάδες όσο κυρίως και ο κόσμος».

-Για τον τόπο διεξαγωγής του φετινού Final 4: «Θα το αποκαλύψουμε σε λίγες μέρες. Μαζί θα αποκαλύψουμε και την πόλη που θα γίνει το Final 4 του 2018».

 

Τελευταία Νέα