Μπουρούσης: «Με έχουν βοηθήσει οι Αγγελόπουλοι, ρίσκαρε ο πρόεδρος» (vid)

Μπουρούσης: «Με έχουν βοηθήσει οι Αγγελόπουλοι, ρίσκαρε ο πρόεδρος» (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τις σκέψεις του το καλοκαίρι, την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, τις σχέσεις του με τους Αγγελόπουλους και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φτιάχνεται για να πάει στην κορυφή.

Μπουρούσης: «Με έχουν βοηθήσει οι Αγγελόπουλοι, ρίσκαρε ο πρόεδρος» (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης μοιράστηκε τις σκέψεις του με την Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» και μίλησε για όλα, στο 2ο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε.

Την απόφαση του να βρεθεί στον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας το ρίσκο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, την σχέση του με τους αδελφούς Αγγελόπουλος αλλά και αυτά που του ζητάει ο Πεδουλάκης.

Αναλυτικά:

Την εξαιρετική του σεζόν: «Πήγα μια εβδομάδα πριν αρχίσει η σεζόν στην Ισπανία. Ήταν κάτι αφύσικο αυτό που κάναμε. Είχαμε δίψα για διάκριση. Προσπάθησα να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα»

Τις προτάσεις που είχε και την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Το ΝΒΑ ήταν ένα όνειρο από το 2009 και το είχα βάλει πείσμα να πάω. Μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω για ένα χρόνο, αλλά έχω δύο παιδιά και δεν ήθελα να πάω για να ρισκάρω. Από τη στιγμή που μου είπαν από τον Παναθηναϊκό ότι θα με περιμένουν, το έβαλα στο μυαλό μου και έβαλα στην άκρη την περίπτωση της Κίνας. Αν σκεφτόμουν με βάση τα οικονομικά θα πήγαινα στην Κίνα»

Τις περιβόητες «10 μέρες»: «Δεν είναι να κάνουμε ανάλυση τι συνέβη το 2009 και ούτε θα ψάξω δικαιολογίες. Σαν χαρακτήρας είμαι αυθόρμητος και ντόμπρος. Σε όποια χώρα και αν πας, τον κόσμο τον κερδίζεις από το αγωνιστικό κομμάτι. Από την εμπειρία μου που έχω, θα προσπαθήσω να είμαι υγιής και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και τον πρόεδρο που αν θες πήρε ρίσκο φέρνοντάς με στην ομάδα»

Την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Ξέρω πώς είναι το ΟΑΚΑ. Έχω παίξει με την Εθνική, με τον Παναθηναϊκό, με την ΑΕΚ… Αν ήταν όλα καλά και δεν υπήρχε ο φανατισμός, η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται. Όσα χρόνια ήμουν στο εξωτερικό μου είχε λείψει»

Το πώς περιμένει την επίσκεψή του στο ΣΕΦ: «Δεν έχω θέμα. Έχω παίξει πολλές φορές. Δεν με επηρεάζει αυτό. Μου είναι αδιάφορο. Έχω την εμπειρία πλέον, έχω αλλάξει»

Τη σχέση του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Ό,τι έγινε με μένα προ πενταετίας έγινε επειδή ένιωθα πικραμένος μέσα μου κι εκφράστηκα έτσι σε ένα τηλεφώνημα. Η αγάπη και τα συναισθήματα γι’ αυτούς τους ανθρώπους είναι ανθρώπινα, γιατί και με έχουν βοηθήσει και εξελίχτηκα σαν παίκτης»

Το αν τον πλησίασε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι«Όχι, δεν με πλησίασαν. Γιατί να με πλησιάσουν;»

Τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα φτιάχνεται για να πάει στην κορυφή. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς και δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ. Ο στόχος είναι η κορυφή και μέσα από τη δουλειά πρέπει να έρθει»

Το τι του έχει ζητήσει ο Πεδουλάκης: «Τίποτα, μόνο τρέξιμο (γέλια)»

alterinfo.gr - Ο Γιάννης Μπουρούσης στο Goal Χωρίς Σύνορα του ΣΚΑΪ

Best of internet