Σύσσωμοι οι Πέλικανς στο πλευρό του Χόλιντεϊ

ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ

Σύσσωμοι οι Πέλικανς στο πλευρό του Χόλιντεϊ

Ο Τζρου Χόλιντεϊ ζει ένα οικογενειακό δράμα με το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του και οι συμπαίκτες του στην ομάδα των Πέλικανς δεν ξέχασαν τον Αμερικανό «άσο» και του έστειλαν, ένας ένας ξεχωριστά, μηνύματα συμπαράστασης.

Σύσσωμοι οι Πέλικανς στο πλευρό του Χόλιντεϊ

Η ιστορία του 26χρονου γκαρντ της ομάδας της Νέας Ορλεάνης έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο και οι συμπαίκτες του στους Πέλικανς δεν θα μπορούσαν παρά να σταθούν στο πλευρό του στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Οι Άντονι Ντέιβις, Κουίνσι Ποντέξτερ, Αλέξις Αζινσά και Τιμ Φρέιζερ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του Χόλιντεϊ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Πέλικανς.

«Οπωσδήποτε προσευχόμαστε για ολόκληρη την οικογένεια, και ειδικά για τη Λόρεν, και ελίζω όλα να είναι οκ στο τέλος. Είναι ο βασικός μας πλέι μέικερ και πιθανώς θα χάσει μερικά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή», τόνισε ο σταρ των Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις.

«Στο τέλος της ημέρας είμαστε οικογένεια σ' αυτήν την ομάδα. Αυτό που συμβαίνει ξεπερνάει το μπάσκετ. Είναι μια υπέροχη οικογένεια, εξαιρετικοί άνθρωποι, οπότε θες να τους υποστηρίξεις με όποιον τρόπο μπορείς. Απλά θέλουμς να είμαστε εκεί για τον αδερφό μας και τη σύζυγο και την οικογένειά του συνολικά», ήταν τα λόγια του Κουίνσι Ποντέξτερ, ενώ ο Αζινσά σημείωσε με τη σειρά του:

«Είναι ένας αδερφός που έχει ανάγκη για υποστήριξη σ' αυτόν και τη γυναίκα του. Περνάνε μια δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Όταν κάποιος πονάει μέσα στην οικογένεια, πάντα θες να ξέρει ότι τον υποστηρίζεις.»

Τέλος, ο Φρέιζερ δήλωσε για τον Χόλιντεϊ: «Είναι απίστευτο το πόσο δυνατοί είναι! Είναι κάποιος που θα ψάξεις, ένας που θα ήθελες να του μοιάσεις, κάποιος που θα προστατεύσει και θα είναι εκεί για την οικογένειά του ότι και να γίνει. Προσευχόμαστε γι' αυτούς και όλη τους την οικογένεια!»

Best of internet