Διαψεύδει ότι σταματάει ο Κρστιτς!

Διαψεύδει ότι σταματάει ο Κρστιτς!

Αλέξανδρος Καραλής
Διαψεύδει ότι σταματάει ο Κρστιτς!

bet365

Ο Νέναντ Κρστιτς έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γαλατά πριν καν προλάβει να αγωνιστεί με την τουρκική ομάδα, αφού εμφανίστηκε νέο πρόβλημα στο γόνατό του, με τον ίδιο, όμως, να διαψεύδει ότι σταματάει το μπάσκετ.

Σε συνέντευξή του σε σερβική ιστοσελίδα, ο Σέρβος σέντερ δήλωσε ότι αυτές οι φήμες που κυκλοφόρησαν δεν ισχύουν κι ότι σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Πολλά από αυτά που γράφτηκαν ήταν μόνο φήμες και ιστορίες που ενδεχομένως προέκυψαν από την πλευρά της Γαλατά. Πήγα να αποχαιρετήσω τους συνεργάτες μου εκεί και τους είπα ότι ίσως σκεφτώ να σταματήσω. Κι από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η φημολογία, αφού άρχισαν να λένε ότι δεν μπορώ να περπατήσω. Όμως, περπατάω κανονικά, δεν το "διαφημίζω" αρκετά για να δω πως θα πάει η αποκατάσταση», τόνισε αρχικά ο Κρστιτς και συνέχισε, μιλώντας για την αποθεραπεία του:

«Θα κάνω αρθροσκόπηση, κάτι που έκανα και πέρυσι τον Δεκέμβριο. Ο γιατρός μου είπε ότι μετά τη νέα επέμβαση θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω στις προπονήσεις μετά από τέσσερις με έξι εβδομάδες.»

Κλείνοντας, ο 33χρονος σέντερ τόνισε πως: «Είχα την επιθυμία να τελειώσω την καριέρα μου παίζοντας μπάσκετ. Το γόνατό μου είναι πρακτικά εντάξει, αλλά παραμένει το ερωτηματικό για το αν θα υποτροπιάσει ξανά, αν συνεχίσω το μπάσκετ, και τι επιπτώσεις θα αφήσει στην υγεία μου.»

 

Τελευταία Νέα