Ολαντίπο: «Θα υπάρξουν Κάπερνικ και στο ΝΒΑ»

Gazzetta team
Ολαντίπο: «Θα υπάρξουν Κάπερνικ και στο ΝΒΑ»

bet365

Ο Βίκτορ Ολαντίπο πιστεύει πως θα υπάρξουν και στο ΝΒΑ παίκτες που θα αντιδράσουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ όπως έκανε ο Κόλιν Κάπερνικ στο NFL.

Ο παίκτης των Σαν Φρανσίσκο 49ers προκάλεσε αντιδράσεις όταν αποφάσισε να μην σταθεί προσοχή κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ και πήγε στον πάγκο της ομάδας του και ο Βίκτορ Ολαντίπο θεωρεί πως δεν θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο και στο ΝΒΑ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα γίνει κάτι τέτοιο και στο ΝΒΑ. Ο κόσμος θα κοιτάζει τους παίκτες για να δει τι θα κάνουν. Μπορείς να ελέγξεις αυτά που μπορείς να ελέγξεις. Η άποψη σου είναι άποψη σου κι αυτή είναι η ομορφιά των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορείς να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι σύμφωνα με τα πιστεύω σου. Το έχω συζητήσει με μερικούς παίκτες. Τους λέω το ίδιο. Οι πεποιθήσεις του καθενός είναι δικές του και μπορείς να ελέγξεις μόνο τις δικές σου ενέργειες. Σίγουρα πάντως θεωρώ πως θα υπάρξουν μερικοί και στο ΝΒΑ που θα αντιδράσουν όπως ο Καπέρνικ», ανέφερε σχετικά με το θέμα ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

 

NBA Τελευταία Νέα