Ο Κάρι ελπίζει να αλλάξει ο νόμος για τους ομοφυλόφιλους

Gazzetta team
Ο Κάρι ελπίζει να αλλάξει ο νόμος για τους ομοφυλόφιλους

bet365

Ο Στέφεν Κάρι τόνισε πως τον πικραίνει να βλέπει τη Σάρλοτ, όπου έχει γεννηθεί, να χάνει μεγάλες διοργανώσεις όπως το All Star Game του ΝΒΑ εξαιτίας του νόμου για τους ομοφυλόφιλους και ελπίζει πως οι αρμόδιοι φορείς σύντομα θα τον αλλάξουν.

Μέσα στη χρονιά ο Γερουσιαστής Πατ ΜακΚρόρι υπέγραψε τον νόμο που είναι γνωστός στις ΗΠΑ ως «bathroom bill» ο οποίος υποχρεώνει τους ομοφυλόφιλους να χρησιμοποιούν ξεχωριστές τουαλέτες σε σχολεία και δημόσια κτήρια, ενώ τους θέτει διάφορους άλλους περιορισμούς.

Αυτός ήταν ο λόγος που το ΝΒΑ αποφάσισε να πάρει το All Star Game του 2017 από τη Σάρλοτ και να το δώσει στη Νέα Ορλεάνη με τον Στέφεν Κάρι να τονίζει πως τον πικραίνει που η πόλη στην οποία έχει γεννηθεί χάνει τόσο μεγάλες διοργανώσεις για κάτι τέτοιο.

«Θέλω ίσα και δίκαια δικαιώματα για όλους. Είναι λυπηρό που η πόλη μας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ένα τέτοιο θέμα. Μέχρι να αλλάξει κάτι σε αυτόν το νόμο θα προκύψουν πολλά προβλήματα και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να συμβεί Το All Star Game του ΝΒΑ θα ήταν μια μεγάλη γιορτή και δυστυχώς οι κάτοικοι της Σάρλοτ δεν θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από κοντά. Η κουβέντα γύρω από αυτό το νόμο θα συνεχιστεί μέχρι να αλλάξει. Ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό», ανέφερε ο Κάρι μιλώντας στο Associated Press.

 

NBA Τελευταία Νέα