Παραιτήθηκε ο Μουλαομέροβιτς από τον πάγκο της Βοσνίας

Παραιτήθηκε ο Μουλαομέροβιτς από τον πάγκο της Βοσνίας

Στέλλα Παπαδοπούλου
Παραιτήθηκε ο Μουλαομέροβιτς από τον πάγκο της Βοσνίας

bet365

Με αυτή τη Βοσνία... δεν βαριέσαι ποτέ! Έπειτα από 4 μήνες στο «τιμόνι» της ομάδας ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς αποφάσισε να παραιτηθεί.

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2017 και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς αποφάσισε ν' αφήσει την θέση του τεχνικού της ομάδας.

Η παραίτησή του ήρθε για να ολοκληρωθεί μία σειρά γεγονότων που κρατούσε τους φίλους της ομάδας σε... εγρήγορση!

Αρχικά, ο 17χρονος Ντζάναν Μούσα τα έβαλε με τους Ρώσους μετά από θέατρο που έκανε υποστηρίζοντας πως δέχτηκε μία αγκωνιά. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Μίρζα Τελέτοβιτς που του τα... έψαλε για τη συμπεριφορά του με έντονο τρόπο κι ο 17χρονος έβαλε τα κλάματα.

Έπειτα, ήρθαν οι δηλώσεις του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς που ανέφερε πως το γεγονός ήταν απαράδεκτο και ο Τελέτοβιτς δεν είχε κανένα λόγο να επιτεθεί στον συμπαίκτη του.

Μετά από δηλώσεις συμφιλίωσης απ' όλες τις πλευρές ο Μίρζα Τελέτοβιτς αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Σουηδία για την τελευταία αναμέτρηση της Βοσνίας: «Ο Μίρζα μετά τον αγώνα με τη Ρωσία έλεγε πως δεν θέλει να έρθει στη Σουηδία. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Εφόσον λοιπόν ο αρχηγός μας δεν ακολουθεί τους κανόνες της ομάδας ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να έρθει μαζί μας στη Σουηδία», ανέφερε για το θέμα ο Μουλαομέροβιτς.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν οι δηλώσεις του Γιούσεφ Νούρκιτς για να... δέσει το γλυκό και ο άσχημος τραυματισμός του Νεντίμ Μπούζα!

 

Τελευταία Νέα