Διαμαντίδης: «Θα πω στα παιδιά μου πως απλά έπαιζα μπάσκετ» (vid)

Διαμαντίδης: «Θα πω στα παιδιά μου πως απλά έπαιζα μπάσκετ» (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε πως όταν κάποια στιγμή τα παιδιά του θα τον ρωτήσουν τι έκανε στη ζωή του θα τους πει πως απλά έπαιζε μπάσκετ και θα τους διηγηθεί τα κατορθώματα του μόνο εάν του το ζητήσουν.

Διαμαντίδης: «Θα πω στα παιδιά μου πως απλά έπαιζα μπάσκετ» (vid)

Όπως πάντα έτσι και τώρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν είχε να πει πολλά. Ήταν σύντομος και περιεκτικός στην εναρκτήρια δήλωση του στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Diamonds Are Forever». Ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την τιμή που του κάνει διοργανώνοντας το, περιμένει πως θα συγκινηθεί όταν θα δει τη φανέλα του με το νούμερο «13» να ανεβαίνει στην οροφή του ΟΑΚΑ αλλά όπως είπε αυτό που μετράει είναι πως τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την τιμή που μου κάνει αλλά και όλες τις ομάδες που ήρθαν για αυτό το τουρνουά. Το σημαντικότερο όμως είναι πως σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς η ΚΑΕ μου δίνει την ευκαιρία να διαθέσω ένα μέρος των εσόδων σε δύο ιδρύματα της επιλογής μου στην Καστοριά. Από εκεί και πέρα ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να δει όμορφα παιχνίδια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας, «Θα είναι δύσκολο αυτό που θα βιώσω όταν θα με τιμήσει η ομάδα στην οποία έπαιζα τόσα χρόνια. Για το πως θα νιώσω θα τα πούμε αφού γίνουν οι βραβεύσεις και όλα αυτά. Έχω εισπράξει ήδη πολλή αγάπη από τον κόσμο και το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν μπω στο γήπεδο θα είναι να τον χαιρετήσω. Θα είναι το εύκολο μέρος αυτό. Είναι μεγάλη χαρά και ευλογία που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο».

Στη συνέχεια άρχισε να δέχεται ερωτήσεις. Αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει την απόφαση του και να μην αποσυρθεί. Τι θα κάνει τώρα που δεν φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και δεν θα παίζει μπάσκετ; Αν έχει πιάσει μπάλα στα χέρια του μετά το τελευταίο παιχνίδι του. Τι θα πει στα παιδιά του όταν τον ρωτήσουν τι έκανε στη ζωή του; Θα βρει όπως είπε κάτι που να τον γεμίζει και να έχει σχέση με μπάσκετ, μπάλα δεν έχει ακουμπήσει ούτε για αστείο και στα παιδιά του θα πει πως απλά έπαιζε μπάσκετ: «Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα κάποιες στιγμές εκεί που κάθομαι στο σπίτι μου περνάει από το μυαλό μου να ξαναπαίξω αλλά κυρίως σκέφτομαι τι θα κάνω τώρα. Υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Θα αφιερώσω πολύ περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου και τα παιδιά μου. Θα βρω κάτι να με γεμίζει και να με κάνει να αισθάνομαι όπως πριν και λογικά θα έχει και σχέση με το μπάσκετ. Πάντως μετά το τελευταίο παιχνίδι των τελικών δεν έχω ξαναπιάσει μπάλα. Στα παιδιά μου άμα με ρωτήσουν τι έκανα στη ζωή μου θα τους πω πως ο μπαμπάς τους απλά έπαιζε μπάσκετ. Δεν θα τους πω τίποτα άλλο εκτός και αν ζητήσουν να μάθουν περισσότερα».

Best of internet