Παρέλασε στην Κίνα ο ΛεΜπρον (pics)

Παρέλασε στην Κίνα ο ΛεΜπρον (pics)

Παρέλασε στην Κίνα ο ΛεΜπρον (pics)

Οι Κινέζοι λατρεύουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς και βγήκαν στους δρόμους για να τον δουν να παρελάζει ως πρωταθλητής στο πλαίσιο της περιοδείας του στη χώρα τους.

Για 12η συνεχόμενη χρονιά ο ΛεΜπρον Τζέιμς βρέθηκε στην Κίνα και αυτή τη φορά το έκανε σαν πραγματικός βασιλιάς. Όπως θα δείτε οι Κινέζοι μαζεύτηκαν για να τον αποθεώσουν καθώς, περνούσε ανάμεσα τους επάνω στην καρότσα ενός αυτοκινήτου κάνοντας την δική του παρέλαση του πρωταθλητή.

«Κάθε μέρα είναι ένα όνειρο. Νιώθω τόσο ευλογημένος που το μπάσκετ με έχει πάει από το Άκρον σε όλο τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φαν μου στην Κίνα. Είστε απίστευτοι! Οι Κινέζοι φίλοι μου διοργάνωσαν μια παρέλαση για εμένα και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό ξανά», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζέιμς.

Every day is a dream. I’m so blessed that this game of basketball has taken this kid from Akron around the globe. I never take a single moment for granted. To all of my fans in China, thank you. You guys are unbelievable!! My Chinese fans threw me a championship parade and I want to thank them for it again! #StriveForGreatness #IPROMISE #RWTW

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης LeBron James (@kingjames) στις

Best of internet