Τσαρτσαρής: «Χάριν στον Δημήτρη πολλοί κάναμε μεγαλύτερη καριέρα απ' αυτή που θα περιμέναμε»

Τσαρτσαρής: «Χάριν στον Δημήτρη πολλοί κάναμε μεγαλύτερη καριέρα απ' αυτή που θα περιμέναμε»

Γιάννης Ράμμας
Τσαρτσαρής: «Χάριν στον Δημήτρη πολλοί κάναμε μεγαλύτερη καριέρα απ' αυτή που θα περιμέναμε»

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη κι αρκετά απ' όλα έζησαν μαζί στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική και πώς επηρέασε την καριέρα του κι όχι μόνο τη δική του.

Ο «Τσάρτσα» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για...

...για την παρουσία του στην PAO BC Academy: «Για εμένα είναι ευχαρίστηση να δουλεύω με μικρά παιδιά. Δε γνώριζα αυτή την εμπειρία, αλλά μ' έχει γοητεύσει πολύ κι είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένα σχολείο διαρκείας γιατί κάθε ημέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο».

...το αν θέλει ν' αναλάβει σύλλογο: «Όλα χρειάζεται να γίνουν σε σωστό τάιμινγκ. Αυτή τη στιγμή χτίζω γνώσεις κι εμπειρίες. Είναι αναπόφευκτο ν' ασχοληθώ κάποια στιγμή με μεγαλύτερα παιδιά και κάποιο σύλλογο».

...τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος θα τιμηθεί στο τουρνουά «Diamonds Are Forever» (17-18/9, OAKA) του Παναθηναϊκού: «Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Με τον Δημήτρη περάσαμε 9 χρόνια στον Παναθηναϊκό κι άλλα τόσα καλοκαίρια στην Εθνική. Ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και ζήσαμε πολλά, που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Είναι ταπεινός κι αντι-σταρ. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα και δε θέλει ν' ακούει ότι είναι στους κορυφαίους της Ευρώπης. Έχει, όμως, αυτοπεποίθηση γι' αυτό έκανε αυτά που έκανε. Χάριν στον Δημήτρη πολλοί κάναμε μεγαλύτερη καριέρα απ' αυτή που θα περιμέναμε. Αυτά που έδινε σε μία ομάδα μάς έκαναν καλύτερους. Έτσι κι εγώ επωφελήθηκα απ' αυτό. Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί του».

...το αν ο «3D» είχε κάποιο γούρι: «Όλοι οι μεγάλοι αθλητές, που είναι στο κορυφαίο επίπεδο, έχουν παραξενιές. Ο Δημήτρης δεν επηρεάζονταν απ' τους γύρω του. Είναι κλειστός άνθρωπος και του αρέσει ν' ασχολείται με τα κοινά κι εκτός μπάσκετ. Είναι και καλός οικογενειάρχης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα