Σπανούλης: «Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή»

Σπανούλης: «Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή»

Αντώνης Καλκαβούρας
Σπανούλης: «Δεν υπάρχει πίστωση χρόνου, πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή»
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ-ΣΚΡΑΤΣ ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο από το ξεκίνημα κιόλας της νέας σεζόν.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός πως για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είναι στην ομάδα δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και γι΄αυτό θα πρέπει να δείξει πως είναι έτοιμη από την αρχή: «Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο σύστημα της Euroelague. Είναι πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα που δουλεύουμε και προπονούμαστε όλοι μαζί χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν και γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει πίστωση χρόνου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πάλι υπογράμμισε πως στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι ήταν να κάνει ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του και από τη στιγμή που τα κατάφερε τόνισε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο: «Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με μεταγραφές παικτών ευγνωσμένης αξίας. Εμείς ωστόσο κρίναμε πως θέλαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό μας και να κάνουμε τρεις προσθήκες που να συνδυάζουν ουσία και ποιότητα. Νομίζουμε πως είμαστε πλήρης και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε πως είναι έτοιμος να μας θυμίσει ξανά τον παλιό καλό εαυτό του, καθώς έκανε όπως είπε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία: «Το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία να ξεπεράσω πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που είχα στους αστραγάλους και να δουλέψω σκληρά κάνοντας την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Αισθάνομαι έτοιμος να δείξω τον παλιό καλό εαυτό μου».

Ο Ντάνιελ Χάκετ ρωτήθηκε για τον αν η παρουσία του Έρικ Γκριν θα του κόψει χρόνο συμμετοχής όμως έσπευσε να βάλει τέλος άμεσα σε τέτοια σενάρια τονίζοντας πως η συνεργασία τους θα κάνει ακόμα πιο δυνατό τον Ολυμπιακό στην περιφέρεια: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί. Έχουμε παίξει μαζί και στη Σιένα οπότε τον ξέρω καλά. Είναι ένας πάρα πολύ καλός σκόρερ και η συνδυασμός μας στην περιφέρεια θα κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα καλύτερο».

Τέλος ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Basket League λέγοντας πως πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνηθίσει να τον βρίσκουν απέναντι τους από τόσο νωρίς: «Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε με τον Παναθηναϊκό κάθε χρόνο από τόσο νωρίς. Φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει πάρει και τον Γιάννη Μπουρούση που τον ξέρουμε πολύ καλά, αφού έχουμε παίξει μαζί στον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Αυτά τα παιχνίδια έχουνε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φυσικά δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα