Ο «Τίγρης»... τρέλανε τον κόσμο του Άρη (pics)

Ο «Τίγρης»... τρέλανε τον κόσμο του Άρη (pics)

Gazzetta team
Ο «Τίγρης»... τρέλανε τον κόσμο του Άρη (pics)

bet365

Η μασκότ του Άρη περιμένει τους φίλους της ομάδας στην ARIS BC Boutique «The Legend Store» και φωτογραφήθηκε τόσο με τους μεγάλους όσο και με τους μικρούς φίλους της ομάδας!

«H δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. είχε άρωμα… «Τίγρη». Η αγαπημένη σε όλους μασκότ του ΑΡΗ, βρέθηκε στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, την Τρίτη 13/9 και προσέλκυσε πλήθος κόσμου.

Ο «Τίγρης» φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν στον χώρο της μπουτίκ. Κι όχι μόνον αυτό… Έπαιξε μαζί τους μπάσκετ, στην ειδικά διαμορφωμένη μπασκέτα η οποία έχει τοποθετηθεί στον χώρο, για να… εξασκούν το σουτ τους όσοι επισκέπτονται την ARIS BC Boutique “The Legend Store”, αλλά και για τους διαγωνισμούς που ξεκινούν αύριο Τετάρτη (14/9).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο οποίος δοκίμασε επίσης τις ικανότητές του στο σουτ, παρέα με τον «Τίγρη».

Ο «Τίγρης» θα βρεθεί στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” και την Πέμπτη (15/9), από τις 18:00 έως τις 21:00 και όχι από τις 17:00 έως τις 20:00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Αύριο Τετάρτη (14/9), στην μπασκέτα που υπάρχει έξω από την μπουτίκ, θα γίνει διαγωνισμός βολών, από τις 18:00. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, από 7-12 και από 13-17 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω link, στη σελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο facebook: https://www.facebook.com/arisbc.gr/?sk=app_437764479610288.

Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και λίγο πριν από την έναρξη των διαγωνισμών. Οι νικητές των διαγωνισμών θα κερδίσουν από μια φανέλα με υπογραφές των παικτών», αναφέρει το arisbc.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα