Προπονητής στην θυγατρική ομάδα των Λέικερς ο γιος του Τζορτζ Καρλ

Gazzetta team
Προπονητής στην θυγατρική ομάδα των Λέικερς ο γιος του Τζορτζ Καρλ

bet365

Ο γιος του πρώην προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς Τζορτζ Καρλ, Κόμπι, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των των Λος Άντζελες Ντι-Φέντερς που είναι η θυγατρική ομάδα των Λέικερς στην D-League του ΝΒΑ.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Λος Άντζελες ο 33χρονος Κόμπι Καρλ, που την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στους Ουέσττσεστερ Νικς (η θυγατρική ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς στην D-League), θα είναι προπονητής των Ντι-Φέντερς στους οποίους είχε αγωνιστεί ως παίκτης το 2008 έχοντας προηγουμένως κερδίσει τη μάχη με την επάρατη νόσο (είχε καρκίνο στο θυρεοειδή).

«Είναι τιμή μου να συνεργαστώ ξανά με τους Λέικερς γιατί είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να παίξω στο ΝΒΑ. Αυτή τη φιλοσοφία θέλω να περάσω στην ομάδα μου ως προπονητής. Τόσο οι παίκτες όσο και οι συνεργάτες μου να δουλεύουν σκληρά για να εκπληρώσουν τα όνειρα τους. Αυτός είναι ο στόχος μου», δήλωσε ο Καρλ μετά την πρόσληψη του.

Ως παίκτης φόρεσε τη φανέλα των Λέικερς, των Κλίβελαντ Καβαλίερς και αυτή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ενώ πέρασε από την Ισπανία όπου αγωνίστηκε στην Μπανταλόνα και τη Γρανάδα, από την Ιταλία για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο, της Μοντεγκρανάρο και της Ρετζιάνα, ενώ πήγε και μια χρονιά στη Γερμανία για να αγωνιστεί στην Λούντβιγκσμπούργκ.

 

NBA Τελευταία Νέα